Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Coca Cola Κουτί αναψυκτικού ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ 4 GB SPY Camera ΤΙΜΗ 5ΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ 4 GB SPY Camera ΤΙΜΗ 65 €5 €


CANCAM με ενσωματωμένη κάμερα και ασύρματο χειριστήριο
Ενώ μπορεί να μοιάζει με ένα απλό κουτί Coca-Cola, αυτό το υψηλής τεχνολογίας gadget στην πραγματικότητα είναι ψηφιακή κάμερα! Με μια πολύ μικρή κάμερα στο πλάι ,την ενσωματωμένη μνήμη 4 GB και την δυνατότητα εγγραφής βίντεο με ανάλυση 640x480 αυτό το κουτάκι είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Kουτί αναψυκτικού
κάμερα ψηφιακό καταγραφικό Video και ήχου χωρητικότητας 4 GB. Καταγράφει Video και ήχο με τρόπο πραγματικά μοναδικό και χωρίς να σας αντιληφθεί κανείς. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ  ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΥ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ. Απλά το τοποθετείτε στο χώρο σας και αυτό καταγράφει αθόρυβα στην εσωτερική του μνήμη 4 GB εικόνα και ήχο. Η μνήμη χωράει μέχρι και 5  ώρες συνεχούς καταγραφής. Στη συνέχεια μέσω της θύρας USB που έχει μπορείτε να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας και να μεταφέρετε τις καταγραφές σας. Εκπληκτικό προϊόν για απόλυτα μυστικές παρακολουθήσεις. Eνα προιόν που θα επιτρέψει σε σας να καταγράψετε συνεντεύξεις, συνεδριάσεις, σεμινάρια και γενικότερα όλες τις συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν.Ο ΦΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ! ! !


-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ VIDEO ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 4 GB
-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ 5 ΩΡΕΣ
-ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 4 ΩΡΕΣ
-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 3 ΩΡΕΣ
-RECORDING FRAME 30fps
-ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ USB ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ VIDEO ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ
-ΑΝΑΛΥΣΗ VIDEO 640x480
-ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
-ΕΓΓΡΑΦΗ VIDEO ΣΕ MPEG-4 FORMAT
-ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ FLASH DISK ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ένα πολύ εύχρηστο και αρκετά μικρο εργαλείο για να καταγράφετε στιγμές της ζωής σας χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί από τους άλλους.
Μέτα πολύ εύκολα το βάζετε το usb στον υπολογιστή σας και βλέπετε η αποθηκεύετε όλα τα καταγεγραμμένα
Αυτό το Gadget, θα σας επιτρέψει να έχετε τις αποδείξεις που χρειάζεστε με εικόνα και ήχο σε δύσκολες υποθέσεις ή για να κάνετε πλάκα στους φίλους σας ή για να μην χάσετε στιγμές που σας ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεστε να κουβαλάτε βιντεοκάμερες! Είναι ένα κουτί αναψυκτικού με δυνατότητα καταγραφής βίντεο και ήχου στην εσωτερική μνήμη 4 GB που διαθέτει, ενώ η προσεγμένη κατασκευή του δεν θα προδώσει ποτέ την κύρια ιδιοτητά του. Αυτό Gadget είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κρυφή κάμερα. Ο φακός της κάμερας και το μικρόφωνο είναι σχεδόν αόρατα. Με ένα απλό πατήμα του κουμπιού on/off ξεκινάει η εγγραφή του βίντεο και συνεχίζει είτε μέχρι να κάνετε εσείς pause είτε μέχρι να γεμίσει η μεγάλη μνήμη των 4 GB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου